Xerrada sobre l’espai d’educació viva de La Tribu

La Tribu del Gaià neix de la voluntat d’un equip d’educadors/es de crear un projecte educatiu integrat per diverses famílies interessades en dur a terme un altre tipus d’acompanyament amb infants. Ja fa dos anys que van iniciar el seu projecte buscant un espai que per fi han trobat al Castellot, la Riera de Gaià. És un espai d’educació viva.

En aquesta iniciativa la implicació de les famílies és essencial, ja que són part important del procés de creixement dels petits/es i del manteniment i evolució de l’espai. Treballen assembleàriament. Els nens/es creixen i aprenen a relacionar-se cada vegada més, amb amor i respecte. L’espai està destinat a infants de 2 a 6 anys. L’any vinent s’està plantejant un espai de criança on les famílies puguin compartir experiències, espai per nadons, cursos de criança respectuosa…

El proper dilluns 13 d’abril a les 17,30h presentaran el seu projecte al local de Tecletes, per tal de donar a conèixer un altre tipus de línia pedagògica alternativa a la convencional. Tots i totes hi sou convidades! Sempre és enriquidor obrir horitzons!