III edició del projecte ‘Horitzons’

Horitzons és sens dubte el projecte més transformador de la nostra entitat; un projecte en què tres generacions aprenen les unes de les altres mitjançant l’estima, l’admiració i la comprensió mútues. Horitzons és el Josep Maria i el Brais; però també la Bruna i el Pau; el Jose, la Cinta, la Núria o la Ivet; la Maruxa, la Naia i l’Antònia… i tants d’altres, petits, grans i súpergrans a qui ja ens uneixen llaços forts i resistents com fils de teranyines.

Engeguem enguany la tercera edició del projecte estrella que ens ha robat el cor. Quan mirem enrere, ens adonem de com hem canviat tots plegats des d’aquella primera trobada entre les famílies Tecletes i els avis de la residència La Mercè. Ens hem apropat lentament però teixint amb força, respectant el ritme que l’estima imposa i assaborint cada petit detall que ens hem brindat: els primers somriures tímids, els desitjos a cau d’orella, les llàgrimes en rebre visites sorpresa o la immensa alegria en veure alguns avis gaudint del Minipop. Hem xalat amb els jocs populars, els berenars deliciosos, la festa de la primavera, dibuixant mandales o preparant galetes delicioses.

IMG_0644A més, els súperavis, liderats pels imprescindibles Jose i Núria (mil gràcies per la vostra dedicació en aquest projecte; sense la vostra professionalitat no seria possible!), ens han convidat a celebrar el 40è aniversari de la residència, a gaudir del ball de Dames i Vells al seu pati o a xalar amb l’Invisible Titelles. I és que l’experiència va més enllà de veure’ns un cop al mes per fer conjuntament una activitat. Ara per ara, quan les famílies integrants d’Horitzons visitem la residència La Mercè, ens hi sentim com a casa.

IMG_0650Horitzons té com a objectiu últim l’establiment de vincles profunds entre els infants i els avis. Per això el compromís de les famílies integrants del grup és primordial. Aquest trimestre les tardes d’Horitzons a la residència La Mercè són el 24 d’octubre, el 14 de novembre i el 12 de desembre, de 17h a 19h.

(Si voleu formar part d’aquest projecte únic i transformador, feu un correu a info@tecletes.org. Recordeu, però, que el compromís és un requisit necessari perquè el projecte pugui tirar endavant de manera òptima.)

Súperavis, prepareu-vos perquè estem a punt per abraçar-vos de nou!

IMG_0645