Taller d’horticultura urbana! De la finestra al plat!

flores_Luciana FeitoUs agradaria tenir un hortet però no teniu lloc? Ni temps? Doncs ara és possible! Veniu al taller pràctic d’horticultura ecològica urbana en petits espais (balcons i finestres) i emporteu-vos un hortet propi cap a casa per gaudir-lo en família! No comprareu bosses d’amanida mai més!

Per què tenir un hortet a casa? Perquè menjarem més sa! A més, els nens i nenes col·laboren, és pedagògic i ens obre les portes a nous aliments. A més, millorem el medi ambient perquè treballem de forma ecològica, prescindint de productes químics i contribuïm a la biodiversitat.

Taller a càrrec de: Gemma Ciuret. Quan: Diumenge 22 de març, d’11 a 13h. On: Al local de Tecletes (Camí de la Cuixa, 18, Tarragona). 
Preu per família: 15€ per als socis i 20€ per als no socis (inclou material i planter)

Places limitades! Inscripcions: info@tecletes.org

*No hem pogut resistir-nos a acompanyar aquesta entrada de la il·lustració de Luciana Feito. Nascuda a Buenos Aires, és il·lustradora i dissenyadora gràfica. Per poder veure més treballs d’aquesta artista cal visitar la seva pàgina web (www.lucianafeito.com) o el seu blog (http://lucianafeito.blogspot.com).