La gimcana familiar de Tecletes triomfa a la plaça Corsini

La gimcana familiar organitzada per Tecletes en el marc de la Festa de l’Associació de Veïns Tarragona Centre encara dura. Alguns dels vinils de colors de les vuit proves d’habilitat encara resisteixen enganxats al terra de la plaça Corsini i les famílies que hi passen aprofiten aquesta oportunitat efímera per parar a jugar una estona. No podríem haver trobat una manera millor de demostrar que a Tarragona hi falten espais de joc i que de vegades no calen grans inversions per transformar una plaça. 

Les famílies que ahir van participar a la gimnacana van haver de superar un circuit de proves d’habilitat i destresa basades en jocs tradicionals i pensades per fomentar el civisme. La xarranca de tota la vida tenia una tifa de plàstic en comptes d’una pedra i la pista de la cursa de sacs era un pas de zebra. També hi havia un joc per encistellar la brossa al contenidor i una altra per classificar-la contrarrellotge, unes línies que calia seguir amb els ulls tapats i les indicacions d’una altra persona de l’equip, un circuit per córrer i saltar i finalment el clàssic ‘Terra, mar i aire’.

Mentrestant, davant la caravana rosa de l’associació, la famosa màquina de crispetes de Tecletes treballava sense descans per poder acumular provisions pels superherois i superheroïnes del civisme que hi arribaven amb totes les proves segellades a la targeta de la gimcana. L’esperat premi era una xapa de record, una paperina de crispetes, olives, patates i també vermut pels més grans. Un matí fred, bonic i divertit que es va anar escalfant amb el sol, el caliu i el moviment. Moltes gràcies a l’Associació de Veïns Tarragona Centre i a totes les persones que van participar amb tantes ganes i alegria! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *