Vine a les reunions i fes créixer Tecletes

IMG_3726T’agradaria participar més activament a Tecletes? Doncs recorda que dimarts 11 de febrer és dia de reunió. A partir de les 21 hores ens trobaràs al local (Camí de la Cuixa, 18) on estarem esmolant l’enginy amb les llibretes preparades per apuntar les millors idees. Anima’t i vine a fer encara més gran l’associació!

Avui no pots? No passa res! La junta de Tecletes es reuneix quinzenalment per organitzar i gestionar l’associació. T’esperem qualsevol dimarts de reunió! Pots venir sense avisar.

Però no tot són reunions. El dimarts que no hi ha junta, Tecletes going out!!! Sortim de festa i també us hi podeu apuntar. Només cal que ens escriviu un correu a info@tecletes.org i us diem on toca compartir taula aquella setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *