Tecletes Viatgeres

Tecletes Viatgeres

Tecletes Viatgeres expressa la nostra personalitat més viatgera.

Volem seguir viatjant i disfrutant d’aquesta nova perspectiva de redescobrir ciutats i països a través de la mirada dels nostres fills.

Compartim experiències i organitzem sortides adreçades a totes les famílies Tecletes.

DARRERA ENTRADA
Amb nens, els viatges no són ni millors ni pitjors, com diria aquell. Senzillament, ja ho sabeu, són diferents. Amb ells, Londres, una ciutat cosmopolita també pot ser ideal. Si teniu pensat fer-hi una escapadeta, deixeu de donar-hi voltes i reserveu ja el vol!

Des de tecletes us proposem un lloc on estar-vos com a casa durant els dies que duri la vostra visita a la capital del Regne Unit. Els apartaments 196 Bishopsgate, just al davant de l’estació de Liverpool, on arribeu directament si agafeu un Ryanair des de Reus fins a Stansted (agafeu l’Stansted Express) són ideals per anar-hi a passar uns dies amb els més menuts de casa.

La reserva la podeu fer des de la mateixa pàgina dels apartaments o a través d’una central de reserves com yeego, amb preus que, segons l’època, encara poden ser un pèl més atractius.

Els apartaments són amplis, moderns i molt ben equipats. Tenen rentadora i assecadora i una cuina amb nevera, fogons, forn i microones que us permetrà fer algun àpat a casa … i estalviar una mica, que això mai està de més! 😉 Al mateix carrer hi trobareu supermercats on comprar-hi qualsevol cosa que us pugui fer falta, com un Tesco i un Marks and Spencer.

Ben comunicats

També estan molt ben comunicats. Davant la porta hi podeu agafar els autobusos per anar a pràcticament tot arreu de la ciutat -si aneu amb cotxet 100% recomanables- i, a la mateixa estació de Liverpool agafar el metro!

La zona més cool

Si decidiu fer un tomb pel veïnat, amb una passejada de

cinc minuts sereu a un dels punts més cool de la ciutat, el mercat d’Spitalfields i el de la Old Truman Brewery, on podreu gaudir de l’àmplia oferta d’objectes que joves dissenyadors posen a la venda tots els diumenges. També podeu anar a la White Chapel Gallery a fer una mica de cultura tot fent un cop d’ull a la mostra que hi exposin, que sempre solen ser interessants.

De tot pels nens

Una oportunitat d’or, doncs, per endinsar-se en una de les ciutats més interessants del nostre continent. Amb atraccions tan aptes pel públic familiar com el Museu d’Història Natural, amb el superespectacular cocoon del Darwin Center, recentment inaugurat; la Tate Modern o el British Museum. Tot això sense descuidar-vos d’anar a veure el Big Ben, pujar al London Eye, per tenir les vistes més espectaculars de la ciutat o anar a veure algun dels musicals que programen els seus teatres. No us ho podeu perdre. Paraula de tecletes!!!!

Ara marxem a Paris (una mare embarassada amb un nen de 2 anys i una altra amb un de 4) Ja us explicarem les aventures.

Us recordem també que si teniu i voleu compartir les vostres experiències viatgeres podeu fer un mail a tecletes@gmail.com i les publicarem a la web.

MÉS ENTRADES DE TECLETES VIATGERES
[catlist id=14 orderby=date order=desc numberposts=-1]