Fes-Tecletes de Nadal 2019 a la vista!

Apunteu a l’agenda: el divendres 20 de desembre, a partir de les 17h, Fes-Tecletes de Nadal al Teatret del Serrallo! Amb la presència de la bèstia més preciosa de la contrada: l’estimada Tiona de Tecletes!

Doncs sí, ja la tenim aquí! El passat diumenge vam trobar als boscos del Pont del Diable a la nostra bèstia estimada! A més, enguany ha arribat acompanyada, i és que ha sigut mare! A més, vam recaptar 111,11 euros per a la Martató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. Al final d’aquest post podeu fer una ullada a la jornada dominical, perquè va ser d’allò més maca!*

Així doncs, la Tiona de Tecletes ja ronda per les cases de la nostra ciutat i sembla que s’està afartant de pells de mandarina (tot i que ens ha arribat que hi ha famílies que l’alimenten amb mandarines senceres i fins i tot amb galetes de xocolata, així que de ben segur que la cagada d’enguany serà insuperable!). Com ja és tradició, farem cagar la Tiona a la FES-TECLETES DE NADAL! Enguany, i per tercer any consecutiu, repetirem al Teatret del Serrallo! Ah! I també disposarem de números de la Grossa de Cap d’Any i a la porteria hi haurà campanya de recollida de joguines per si voleu col·laborar!

Com hem fet sempre, aprofitarem per fer un berenar popular amb tot allò que vulgueu portar (fruits secs, galetes, fruita, sucs…). Recordeu que la festa està oberta a tothom, com totes les que fem, però que és imprescindible la inscripció prèvia!

L’activitat té un cost de 5 euros per nen/a per sufragar la dieta hipercalòrica i súperproteica de la nostra bèstia. En el cas de les famílies sòcies de Tecletes, el cost l’assumirà l’associació. És imprescindible inscripció prèvia a info@tecletes.org. IMPORTANT PER A LA LOGÍSTICA DE L’ACTIVITAT: Cal indicar el nombre d’adults que vindreu, així com el nom i el curs escolar dels nens/es (llar d’infants, P3/P4/P5 o Educació Primària). Aforament limitat. Data límit d’inscripció: fins el dimecres 18 de desembre a les 23:59h.

*Galeria d’imatges de la caça de la nostra Tiona, el passat diumenge 8 de desembre:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *