Invitacions pel MiniREC!

SI ETS SOCI DE TECLETES ESTÀS D’ENHORABONA: US REGALEM ENTRADES!

Ja fa anys que Tecletes donem suport a la secció familiar del REC, l’estimat i esperat festival de cinema MINIREC.

Pel MINIREC d’enguany no hem pogut organitzar cap taller però disposarem d’un espai amb llibres i joguines a hall del cinema.

Tecletes i Minipop volem obsequiar-vos amb 9 packs d’entrades d’adult+infant per a les sessions de cinema infantil.

Podeu triar entre les sessions de tarda de divendres, dissabte i diumenge, pels tres films següents:

“La meva setmana extraordinària amb Tess” (3 packs per DIVENDRES 6/12 a les 16h). Basada en la novel·la de Anna Woltz del mateix nom, aquesta pel·lícula familiar explora la relació entre un nen obsessionat amb la solitud I una nena que l’ajudarà a trobar el millor d’ell mateix, durant una setmana de vacances a la petita illa de Tershelling. El pas de la infància a l’adolescència, el primer amor, les relacions familiars I la descoberta del propi jo, en una pel·lícula ideal per compartir amb els nostres petits pre-adolescents.

“The Tower” (3 packs per DISSABTE 7/12 a les 16h). Wardi es una nena palestina d’onze anys que viu amb tota la seva família al camp de refugiats de Burj-el Banajneh, on va néixer. El seu estimat avi, Sidi, va ser un dels primers refugiats d’aquest camp, on hi va arribar després de ser expulsat de casa seva durant la Guerra de Palestina del 1948. El dia en que Sidi li dona la clau de la que va ser casa seva a Galilea, Wardi comença a recollir els testimonis de la seva família, de generació en generació. Un fet que l’ajudarà a construir la seva pròpia identitat.

“Solan & Eri, missió a la lluna” (3 packs per DIUMENGE 8/12 a les 16h). La pel·lícula més familiar del Minirec, pensada per a. nenes i nens de més de cinc anys.50 anys després de la mítica arribada de l’home a la Lluna, el Solan i l’Eri s’embarquen en una aventura espacial, per fer-hi el segon pas. Amb l’ajuda del seu amic inventor i d’enginyoses eines, aconseguiran construir la seva nau i iniciar el seu viatge.Una pel·lícula plena de detalls imaginatius i personatges entranyables amb un rerefons irònic sobre els esdeveniments polítics actuals.

Si ets sòcia i estàs interessada fés un missatge al info@minipop.cat per sol-licitar el pack de dues entrades, i indica’ns en quina de les sessions de les 16h de la tarda esteu interessants: DIVENDRES, DISSABTE o DIUMENGE.

Aquesta és una col·laboració amb el Festival Minipop i Rusc Produccions.

Afanyeu-vos perquè les entrades s’assignaran per ordre d’entrada.

Salut i cine!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *