XERRADA “10 SITUACIONS PER A LES QUE CAL ESTAR PREPARAT”


Una

picada d’un insecte, una cremada, un cop al cap, una ferida que sagna… Sabem com actuar quan els nostres fills pateixen un accident? La infermera pediàtrica, Lídia Muntané, ens ofereix aquest dimarts, 16 d’abril, una interessant xerrada que ens ajudarà a afrontar els petits contratemps que poden passar-nos mentre estem amb els nostres fills.

La iniciativa, que posarà damunt la taula la manera d’actuar davant d’accidents o problemes de salut que poden succeir a la canalla en el nostre dia a dia, duu per títol “10 situacions per a les que cal estar preparat”. 

La xerrada la farem al nostre local (Camí de la Cuixa, 18 baixos). Si esteu interessats a venir, feu-nos un correu a info@tecletes.org i així tindrem una previsió de quants podem ser ;). Per cert, començarà a les 17.30 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *