Nou projecte: Tecletes Play Truck

Famílies de Tecletes i d’arreu… esteu preparats per a la notícia de la setmana (o del mes, o de l’any!)? Ja us avancem que el proper dissabte 4 de juny, en el marc de l’Espai Nadó del Festival Minipop, tindrem l’orgull i la satisfacció de presentar-vos el nostre nou projecte: la Tecletes PlayTruck!

Una caravana en desús que hem recuperat i restaurat gràcies a l’esforç de moltes persones (però principalment gràcies a la constància i l’obstinació d’una marassa Tecletes com és la Maruxa – ¡te queremos!-, i el treball i l’esforç d’un avi Tecletes, el Paco, que ha fet realitat el nostre somni). Us fem cinc cèntims del nostre nou projecte, aquest cop, ITINERANT:

playtruck_ilustracio_2

playtruck2

Sabrieu dir-nos de quin color serà? Descobriu-ho el proper dissabte al Minipop!!!