‘Qui diu la veritat’ per Sant Jordi?

MATXEMBRAT

Per Sant Jordi us volem explicar un conte… bé, en realitat són dos contes… no! Tres contes!!! Sí, sí! Són tres contes que en són un de sol… Suposem que no ho enteneu gaire, però trobareu tres personatges que de seguida esbrinareu i us faran cinc cèntims de tot aquest embolic. Són versions diferents de la mateixa història que, com no podia ser d’una altra manera, és la llegenda de Sant Jordi.

El proper 22 d’abril a les 18,30h de la tarda ens trobarem a la Biblioteca Pública de Tarragona (c. Fortuny, 30) per explicar-vos ‘Qui diu la veritat?’, un conte de Montse Balada, amb il·lustracions d’Eva Sans. És una activitat en el marc de la ‘Revetlla familiar de Sant Jordi’ que tindrà lloc de 17h a 20h a la biblioteca.

I qui ens l’explicarà? La Rat Cebrian, el Manel Sales i l’Anabel González… us assegurem que no us deixaran indiferents!