GRÀCIES PER LA REBUDA DE LA BEGUDETA! L’ANY QUE VE, MÉS I MILLOR!

No podíem perdre l’oportunitat de DONAR-VOS LES GRÀCIES, molt profundament, per l’acollida que ha tingut el projecte de la Begudeta, la beguda infantil de Santa Tecla. La presentació de dijous al Balcó del Mediterrani va ser un èxit total! Encara estem sense paraules!!!!! Però ha estat

tant  l’èxit que ha tingut la iniciativa que, com molts ja sabeu, hem esgotat les cintes perquè els nens puguin penjar-se el gotet al coll. Estem treballant a contrarellotge per tenir-ne de disponibles ben aviat. Demà mateix us avisarem per aquí, i per totes les xarxes socials que tenim actives, el Facebook i el Twitter, perquè pugueu passar-les a recollir per les geladeries de Raffa Gelati així que les tinguem!!!

Des d’aquí aprofitem també per demanar-vos disculpes per les molèsties que tot plegat hagi pogut ocasionar. Era la primera vegada que ens enfrontàvem a un projecte de tanta volada i segur que l’any que ve tot sortirà més rodó encara.

D’altra banda, i també relacionat amb Santa Tecla, sapigueu que aquest dimarts també ens arriben més samarretes de les que enguany hem imprès per la celebració. Les vendrem a l’estand de les festes i a totes les activitats on siguem Tecletes:

** Dimarts 18, a les 12h, serem a la plaça de les Cols a l’Entradeta dels Músics. La Begudeta apagarà la set dels músics en aquesta activitat que enguany s’estrena i que es preveu superinteressant.

** I finalment, dir-vos que el Fes-Tecletes d’enguany canvia de lloc. El dijous 20 ens afegim al I Festival Shivadelic, la proposta de la botiga Shiva Discos que celebra 10 anys i que ha preparat unsuper cartell. Tot plegat comença a les 17h. Escoltarem les versions que fa Guillem de la Vall (excantant de Coda, quins records 😉 i seguirem amb la màgia

de Le Cirke. Aquest any, doncs, tothom cap al carrer Cos del Bou!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *