La Play Truck de Tecletes inundarà les festes de Santa Tecla amb l’esperit Minipop

La nova caravana de l’associació de mares de Tarragona aparcarà a la Terrasseta del parc Saavedra del 15 al 18 de setembre 

El 14 de setembre es desplaçarà a la plaça Verdaguer per presentar el Barrilet petit, dedicat enguany al Drac de Sant Roc

caravana4Tecletes i Rusc produccions tornaran a inundar les festes de Santa Tecla de Tarragona amb l’esperit del Minipop. La Play Truck de Tecletes, que es va presentar oficialment a la darrera edició del festival, sortirà del magatzem carregada amb un munt de sorpreses per tota la família.

Presentació del Barrilet

La primera parada d’aquesta caravana rosa, totalment reformada i preparada per acollir als més petits, serà la plaça Verdaguer, on el dimecres dia 14 de setembre (17:30 hores) es presentarà el Barrilet petit de Santa Tecla. La festa preveu repetir l’èxit d’anys anteriors i comptarà la música dels grallers dels Xiquets de Tarragona, un taller de Tecletes que us convertirà en dracs i la presència del protagonista del barrilet, el drac petit.

És la quarta vegada que l’associació, Rusc Produccions i Puzzle presenten el Barrilet i el dediquen a un element del seguici festiu. El primer any va ser l’Àliga; el segon, la Vibrieta; el tercer, la Mulasseta, i aquesta vegada el protagonista del gotet és el Drac de Sant Roc.

ilustracioEn aquesta ocasió, l’autora de la il·lustració és Marta Contreras, nascuda a Tarragona l’any 1985. Podeu veure els seus dibuixos en contes com “Formigues a la cuina” de  l’editorial ‘Piscina un petit oceà’, “Els Superherois de la Sang” del Banc de Sang o l’Àliga del segon volum de la col·lecció de contes del Seguici de Tarragona d’Insitu Comunicació i l’Associació d’Amics de la Colla Jove.

El Barrilet es podrà comprar a la mateixa presentació i, com sempre, es podrà omplir amb la Begudeta a les geladeries Raffa Gelati de la plaça Verdaguer, el Serrallo i el Balcó del Mediterrani. És una beguda deliciosa, saludable i sense alcohol que combina sucs de maduixa i llimona amb anisets. El refresc és apte per a tots els públics, inclosos els celíacs i els intolerants a la lactosa i a l’ou.

Les tardes familiars de la Terrasseta

Tecletes i Rusc Produccions també col·laboren en la programació de les tardes de la Terrasseta de Santa Tecla, que arriben molt ben acompanyades de bona música i un munt d’activitats pensades per a tota la família. Per això, la Play Truck aparcarà al parc Saavedra del 15 al 18 de setembre i oferirà des de sessions de cinema fins a una selecció de contes.

pez-promo-img-4L’activitat de la teclemòbil arrencarà el dijous dia 15 de setembre. Per començar, la caravana es transformarà en una sala de cinema on els més petits experimentaran amb el Cinexin i veuran un  curt d’animació en el temps que els duri la paperina de crispetes. Hem triat una peli de 7 minuts sobre un peixet que busca aigua. Es diu “Camino para un pez”, està ambientada a Llatinoamèrica i ja ha passat per festivals de llocs tan diversos com Seül, Hiroshima, Los Angeles, Gijón o Lleida.

El dia 16 el Donyet obrirà les seves maletes de contes des de la finestra de la Play Truck i el dia 17 el Pescador de Núvols ens ensenyarà a enlairar globus ben amunt.

terrassetaPer acabar la setmana, el dia 18 al migdia, una gimcana posarà a prova la capacitat de les famílies per treballar en equip, en el marc  de la tercera edició de la fira Sant Vinil.

Un espai de jocs permanent, l’espectacle  de  clown de Le Poant, el taller de circ ‘T’agrada volar?’, el tradicional mercadet de segona mà, els jocs de taula que es podran demanar a la barra i un altre taller de globus voladors del Pescador de Núvols acabaran de conformar la programació de les tardes de la Terrasseta.

Podeu consultar tot el programa i els horaris detallats clicant aquí.

Samarretes i canyes de pescar

pescaDurant tots aquests dies, les Tecletes vendran samarretes a 10 euros per fans petits i grans de la festa major. L’última tirada és vermella i mola molt.

I com a novetat d’enguany, a l’estand de Tecletes també es podran comprar les canyes del Pescador de Núvols, una joguina fabricada a Catalunya que està triomfant. Per aquesta ocasió, s’ha fet una edició especial de 500 canyes dedicades a la Festa Major de Santa Tecla.

La joguina confullsizerendersisteix en una canya de pescar de fusta de faig, 10 metres de fil i un globus. Al seu inventor li agrada dir que és un estel que sempre vola, un globus que mai es perd.

La canya tindrà un preu de 9 euros i els globus de 3,5 euros. Com que aquesta joguina està pensada per nens a partir de 4 anys, l’alternativa pels més petits serà un petit globus que costarà 2,5 euros.