El Minipop 2015 ja s’acosta!!!

minipop_pres_tgnAmics i amigues de Tecletes! La nostra activitat estrella de l’any és cada cop més aprop! Els propers 5, 6 i 7 de juny se celebrarà a l’entorn idíl·lic del Passieg de les Palmeres la cinquena edició del festival Minipop! Però els motors comencen a escalfar-se i per això us fem cinc cèntims d’un parell d’actes que celebrarem ben aviat a la nostra estimada Tarragona.

Dimecres 22 d’abril, de 17h. a 20h. La Biblioteca Pública de Tarragona organitza, un any més i ja és el tercer, la Revetlla de Sant Jordi i nosaltres hi tornem a ser! En aquesta ocasió, hi prendrem part amb un conte que la Muntsa Plana i l’Aleix Cortés han elaborat i que presentarà al petit gran públic la 5a edició del festival Minipop. El conte duu per títol “Contem cantant” i té com a protagonista en Fernàndes, el simpàtic ocell que protagonitza el cartell d’enguany del Minipop. Amb acompanyament de la guitarra de l’Aleix i la veu de la Muntsa, els espectadors podran sentir la història que explica l’existència d’una cura màgica per gairebé tot: la música. Després d’escoltar el conte, serà el moment de participar en un divertidíssim taller per a tota la família i de conèixer tots els detalls del Festival. L’activitat de Minipop-Tecletes està previst que comenci a les 18,30h.

Diumenge 26 d’abril a les 12h a la terrassa de Les Granotes (Parc de l’Amfiteatre). Encetarem el tour de presentacions sense moure’ns de casa. Com no podia ser d’una altra manera, la primera estació, el 26 d’abril, serà Tarragona! L’escenari serà la terrassa de Les Granotes. A partir de les 12 hores hi haurà el tradicional vermut, amenitzat per una selecció de rock&roll, música dels 60 i doo wop a càrrec de dj Primy, un taller creatiu i un espai de jocs.

El mateix diumenge 26 d’abril repartirem la cinquena i última postal de l’aniversari i farem un regal molt especial als primers 60 súper-fans del festival que ens ensenyin la col·lecció sencera. Serà un tiquet vàlid per un viatge en golondrina per a dues persones que podreu bescanviar a la guixeta del Tarragona Blau. Si encara no teniu les primeres quatre postals, ja podeu córrer a buscar-les als establiments de la xarxa de micromecenes.

A totes les presentacions podreu comprar l’abonament del Minipop al preu súper-reduït de 6 euros i entrar en un sorteig. Sí, sí, sembla una broma però és veritat. Només 6 euros per 3 dies, 12 actuacions musicals, una selecció de tallers creatius dinamitzats per joves artistes locals, cinema, teatre, dansa i molt més.