ENS POSEM BEN GUAPOS PER ANAR AL MINIPOP?

El festival Minipop, que se celebrarà el cap de setmana del 2 i 3 de juny engega aquesta setmana amb una activitat paral·lela pensada perquè els més petits, acompanyats dels més grans, puguin fer un tastet

del que serà el certamen. Demà dijous a la tarda, a les 18h, es farà un taller de perruqueria i maquillatge per aprendre a pentinar-se per anar al festival ben guapos! Els menuts que vulguin, a més, podran maquillar-se amb l’ocellet imatge del festival.

La iniciativa, possible gràcies a la col·laboració entre l’associació Tecletes i Antonieta Agustí Perruqueries, es durà a terme a El Corte Inglés. Concretament, la cita és a la cinquena planta del centre, a la Sala de l’Àmbit Cultural.

Dos dies d’oci compartit

El festival Minipop comprèn oci alternatiu per a tota la família durant tot un cap de setmana molt complert. Dissabte, al passeig de les Palmeres i diumenge, al barri del Serrallo. Joan Colomo, Guille Milkyway Dj Set (La casa azul), Beth, Quart Primera i Renaldo & Clara fan un repòquer guanyador i conformen el cartell musical de luxe del certamen, al que s’hi afegeixen djs com DJ Lupo (CienWatios) i David Bass.

Menuts i grans, a més, podran participar a originals tallers creatius, com els que ens oferiran Joan Rioné, el Gallus, Mo Espasa, Mercedes Luiña (Nakama), Mar Borrajo, Literatura Vertical… De tot i més, des d’elaboració d’instruments musicals i d’origamis, fins a confecció de murals estampats… No hi ha límits perquè el lleure també és una cosa compartida entre pares i fills.

Així mateix, i comptant que els més petits, d’entre 0 i 3 anys, també puguin gaudir de la música i dels tallers, s’ha previst un espai nadó, una carpa amb terra tou on es farà ioga, s’explicaran històries o, senzillament, es recuperaran forces amb una migdiada amb la música de fons.

Hi haurà també un espai de jocs, on recuperarem jocs de tota la vida, amb un futbolí, hullahoops… i també experimentarem amb noves propostes que ens deixaran bocabadats. A més, també hi haurà un espai de mumpreneurs, on mares que s’han reinventat arran d’entrar en aquesta nova etapa podran exposar tot el que la seva creativitat ha donat de sí amb els seus nous negocis. Descomptes especials, tastets gastronòmics, menjar ecològic, un concurs d’Instagrams… un cap de setmana complet, diferent, familiar… Minipop!!!

Entrades ja a la venda

La informació completa del festival es pot trobar a la

pàgina web www.minipop.cat. Les entrades es poden comprar anticipadament per només 5 euros. El dia del festival, a guixeta en costaran 8. Els menors de tres anys entraran gratuïtament.

Per seguir totes les novetats del Minipop, podeu consultar els següents canals: www.minipop.cat; www.facebook.com/FestivalMinipop i https://twitter.com/tgnminipop (@TGNMinipop).

Annexem el cartell del superfestival d’oci alternatiu per a tota la família més popero de tots els que es fan i es desfan!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *