TIC-TAC-TIC-TAC! COMPTE ENRERE PEL MINIPOP!

Tic-tac, tic-tac, tic-tac… El MINIPOP ja està gairebé aquí!!!! Aquest dissabte i diumenge, Tarragona s’omplirà d’oci alternatiu perquè pares i fills comparteixin diversió, ballaruques, riures, lleure, cultura… No cal que us diguem que ens encantarà comptar amb tots vosaltres en un festival absolutament intergeneracional que ens agradaria molt que es convertís en una referència anual per a totes les famílies.

Hi hem estat treballant molt intensament els darrers mesos: programant, buscant col·laboradors, espònsors, fent un equip de treball il·lusionat!!!! I és que, després de l’èxit de l’any passat, no vam tenir cap mena de dubte que el festival havia de tenir continuïtat i que, a més, havia de créixer 😉 És per això que enguany s’allarga dos dies: dissabte, el passeig de les Palmeres serà MINIPOP i diumenge, al barri del Serrallo.

Tots els detalls i més els podeu trobar a web del festival: www.minipop.cat. Des dels concerts que hi haurà fins a tots els tallers creatius que hem programat. Quan entreu al recinte, us lliurarem un programa amb un talonari amb descomptes superMINIPOP: des de menús infantils gratuïts, passejos amb el Tarraco Blau del Port, visites guiades per la ciutat…

El festival està pensat perquè en gaudiu amb la canalla, tingui l’edat que tingui. És per això que hem previst un espai nadó amb activitats especialment pensades per a ells o per si es cansen i volen fer una becaina. També tindrem espai-fira de mumpreneurs, dones que a través de la maternitat han canviat radicalment la seva vida per crear negocis i que vindran a exposar-los.

Programació dia a dia

Dissabte, durant tot el matí, amb l’entrada del MINIPOP, podreu gaudir d’una visita gratuïta als monuments de Tarragona fent una visita audioguiada “Els secrets de Tarraco”, creada especialment pel públic familiar. De les 5 de la tarda fins la 1 de la matinada serem al passeig de les Palmeres (obrim portes a les 16.30h). Hi haurà concerts ininterrompudament: a les 17h, Dj David Bass; a les 18h, Beth; a les 19h Renaldo & Clara; a les 20h Dj Guille Milkyway (Casa Azul), a les 21.15h Quart Primera; a les 22.30h. Joan Colomo i a les 23.45 Dj Lupo. Els tallers es faran de 17 a 20.30h, l’espai nadó estarà obert de 17 a

20h. Hi haurà un espai de jocs tradicionals, de menjar ecològic, etc, etc, etc.

Diumenge serem al Serrallo d’11 del matí a 3 de la tarda. A les 11 i a les 12 es faran sortides amb el Tarraco Blau per veure el perfil de Tarragona des de l’altra banda del Port. De dos quarts de 12 a dos quarts de 2, serà el moment d’una gimcana organitzada per Explora Tarragona: El cas del Serrallo. Podreu tastar tapes que prepararà l’Associació de Restauradors del Serrallo (ARCS), a un preu popular de 2,50 i farem un vermutet mentre escoltem, a les 12h, el concert de Xevi Pigem i a partir de les 13.30h, els Dj Pandas. També es faran tallers, l’espai de jocs tradicionals i la fira de mumpreneurs.

Cada sòcia té una entrada gratuïta. Les que necessiteu de més a més les venem, anticipadament i per només 5 euros, Tecletes, el Punt d’Informació Turística de la Rambla, To2bebe, Shiva Music, www.tarracoplan i Batabat (Reus). El cap de setmana, a guixeta, costaran 8 euros. Els menors de 3 anys no paguen.

Ah, i enguany sabrem quin gust té el Minipop perquè Raffa Gelatti ens ha fet un gelat especial que valdrà, durant tot el cap de setmana, només 1 euro. Per comprar-lo, als més petits se’ls demanarà “Com és el Minipop?”. I ells, han de respondre “És màgic, és meravellós”, seguint la cançó de Joan Colomo.

Dins del recinte hi haurà menjar i begudes. Però, us suggerim que porteu protecció solar i alguna gorra! Ah,

i evidentment, moltíssimes ganes de gaudir en família!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *