Un tàperjoc per Ses Majestats

taperjoc1Aquest és un missatge per patges i assessors de redacció de cartes reials. Com sabeu, vénen temps de molta feina i a Tecletes hem pensat que el millor és posar-s’hi amb temps.

Per això el dia 22 de novembre a les 16:30 hores hem organitzat un tàperjocs amb uns experts en la matèria que s’han fet un fart de jugar per oferir-nos una selecció dels millors jocs de taula del món mundial. Us hi podeu inscriure enviant un correu electrònic a tecletes@gmail.com amb les vostres dades de contacte.

La sessió està pensada exclusivament per reis i reines (la descendència s’haurà de quedar a casa), durarà unes tres hores (amb pausa-cafè) i serà gratuïta pels socis i sòcies de Tecletes. La resta d’assistents hauran de pagar 5 euros que es retornaran amb la compra de qualsevol joc.

LU2 és una empresa familiar creada per la Natàlia i el Xavier que busca jocs de taula per tot arreu, els prova amb diferents públics i només els que ho superen tot acaben al seu catàleg.

Són fans de les últimes novetats però també de jocs clàssics com l’Awalé. I és que són especialistes en Game-Based Learning, Aprenentatge Basat en Jocs. Això vol dir que treballen, exclusivament, amb jocs que puguin ser utilitzats com a recurs pedagògic i educatiu.

La tarda començarà amb una explicació sobre l’aprenentage basat en jocs i després ens explicaran com funciona i quin és l‘objectiu que es busca amb cadascun d’ells. I quina és la millor manera de comprovar que ens han dit la veritat? Un tàperjoc per provar-los forma intensiva. Serà com endur-nos un festival de jocs a Tecletes. Podrem mirar, provar, jugar, preguntar i finalment  comprar sense cues i sense presses.

Voleu decobrir tot el que un joc de taula us pot oferir? 0% piles 0% pantalles 100% diversió. Viatges pel món, curses amb gallines, rescatar prínceps i princeses, escapar de les urpes d’un gat, lluitar contra una epidèmia… El 22 de novembre a les 16:30 hores Lu2 ens descobrirà un grapat de jocs de taula, ens assessorarà i ens ensenyarà com jugar.