‘El Petit Príncep’, al Teatre Barts de Barcelona!


Captura de pantalla 2017-01-23 a las 11.51.10

Ja tenim aquí la súperprimeraactivitat de l’any! Amb les piles ben carregades entomem la temporada amb ganes i força i us proposem una excursió Tecletes a Barcelona per gaudir de l’espectacle musical ‘El Petit Príncep’, sota la direcció d’Àngel Llàcer i la composició musical de Manu Guix al Teatre Barts. De fet, veurem la penúltima sessió d’aquest espectacle que ha emocionat a petits i grans!

A continuació us detallem tota aquella informació que necessiteu saber:

QUÈ? Superexcursió a Barcelona per veure l’espectacle musical ‘El Petit Príncep’ al Teatre Barts.

QUAN? Diumenge 19 de febrer a la sessió de les 12h.

COM HO FAREM? Per a l’ocasió hem previst un autobús per als que ho vulguin, que ens portarà fins a Barcelona i ens tornarà a Tarragona a la tarda. La sortida des de Tarragona serà a les 9h del matí davant l’antiga URV a la plaça Imperial Tarraco. Arribarem a Barcelona sobre les 10,30h i l’espectacle començarà puntual a les 12h. Després tindrem la tarda lliure per dinar i passejar fins a les 17h., hora de tornada. L’arribada a Tarragona serà sobre les 18,30h.

PREU: Socis de Tecletes: 21 euros per persona amb bus gratuït. No socis 30 euros per persona (inclou entrada + autobús d’anada i tornada). Els menors de 2 anys no paguen entrada si no ocupen seient.

Si us hi voleu apuntar només cal que ens feu un correu abans del 5 de febrer amb les dades dels qui vindreu a Info@tecletes.org. Afanyeu-vos perquè les places són limitades!

Captura de pantalla 2017-01-23 a las 11.51.32El musical d’El Petit Príncep és una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans. L’espectacle combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular, creada amb tots els detalls, que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf. Un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa d’una manera única a la narració d‘Antoine de Saint-Exupéry.