El Minipop ja és aquí!

Famílies de Tarragona!!! Aquesta setmana hi tornem amb la sisena edició del Minipop!!! Esteu preparats? Nosaltres ho tenim tot a punt per oferir-vos el millor festival del món mundial! Les Tecletes hi serem a l’Espai Nadó, com cada any; enguany amb moltes novetats. D’entrada aquest racó pensat pels més petits de la casa doblarà l’horari d’obertura i tindrà un programa d’activitats que us deixarà amb la boca oberta. En aquesta zona del Passeig de les Palmeres, situada just a l’altre extrem de l’escenari, hi trobareu calma i tranquilitat, joguines, llibres i un munt de propostes per les famílies amb nens i nenes d’entre 0 i 3 anys.

Senyores i senyors, passin i vegin que guapíssim que ens ha quedat!!! (Una coseta sense importància per si voleu ser previsors: com veureu hi ha aigua i hi ha sorra, i ja sabeu que la diversió de la canalla és proporcional al nivell de l’arrebossada! Mireu el cul d’aquest nen de dalt!)

Captura de pantalla 2016-06-01 a las 10.18.57

Foto: Rosa Rovira

Espai Nadó by Tecletes
Dissabte 4 de juny, de 17 a 20 hores
Diumenge 5 de juny, de 12 a 14 hores

The Wall
Els més petits podran tocar tota mena d’instruments reciclats. Ja sabeu que la música ens encanta molt moltíssim!!!

Bricokids
Serà un espai semblant a un mur dels tresors on els més petits podran i experimentar amb objectes quotidians al seu abast. A la planxa de fusta hi penjarem candaus, forrellats, interruptors de la llum, calculadores, telèfons, els tan desitjats comandaments a distància, claus i poms de porta.

Espai de psico i circuit de sensacions
En aquesta àrea de psicomotricitat hi haurà material de psicomotricitat, paper d’embalatge de bombolles, espuma, pedres de riu, gespa artificial i aigua.

Font
La font del passeig de les Palmeres es convertirà en una atracció on els nens podran jugar amb galledes de platja i materials reciclats.

Estació enològica
Elaborarem un trenet amb caixes de vi de fusta i rodes per fer un recorregut al voltant de la font. Tres vagons i una locomotora per rodar i rodar.

Taller de contacte en família amb Natividad Insua
L’activitat es focalitza en el vincle entre adult i nen a partir del llenguatge de la dansa. Es tracta d’un taller d’improvisació per desenvolupar la motricitat de tota la família. Es realitzaran quatre sessions de 30 minuts dissabte de 17:15 a 19:30 hores (us podreu inscriure al mateix Espai Nadó, però aneu-hi tan aviat com pugueu perquè les places són limitades).

Platja Tecletes
Tindrem un sorral amb estris de platja i algunes joguines amagades dins la sorra.

Bibliotecletes i barret contacontes
Serà una illa de descans amb llibres cedits per la Biblioteca Pública de Tarragona, un apilable de troncs i paneres dels tresors.

Farandulàndia
Com sempre, hi haurà un racó de les disfresses per transformar-vos en el que vulgueu.

Tecletes Play Truck
Presentació del nou projecte de Tecletes sobre rodes. Punt de merxandising i informació de l’associació. Serà un bon moment per afegir-vos a la nostra tribu!

Berenar Tecletes
Venda de broquetes de fruita i crispetes. Ja se’ns fa la boca aigua!!!

Per a més informació consulteu el web del festival www.minipop.cat; i si no, aquí mateix us fem cinc cèntims de la programació general perquè comenceu a fer volar coloms!

***Recordeu que les famílies sòcies de Tecletes tenen a la seva disposició una invitació que podreu recollir a les guixetes indicant les vostres dades.

Captura de pantalla 2016-06-01 a las 10.07.45