Torna la Parcquinta, versió tardor!

Passat l’estiu i un cop refetes del Minipop i el Fes-Tecletes, tornem amb més il·lusió que mai per liderar el projecte Parcquinta aquesta tardor fins que no sigui un projecte municipal (ho aconseguirem!).⁠

Com sabeu la prova pilot de la Parcquinta a la primavera va ser un èxit col·lectiu, i la moció a l’Ajuntament de Tarragona va ser aprovada per unanimitat.⁠

És per això que ens fa especial il·lusió anunciar-vos que el proper diumenge 3 d’octubre la Parcquinta reobre en un format adaptat als aires de tardor i gràcies a les persones voluntàries que hi som darrere (no ho oblideu!).⁠ Qui dinamitza l’espai és un equip de persones voluntàries, impulsores del projecte i membres de cada una de les associacions que hi col·laboren (a qui no podem estar més agraïdes!), amb la col·laboració d’una professional educadora, la súper Lídia Elias. Aquest és un projecte que compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.

Així que agafeu boli i apunteu a l’agenda per no perdre-us res: la Parcquinta obrirà tots els diumenges d’ 11 a 14h amb activitats lúdiques i vermuts, i tots els divendres en dos torns: matí de 10:30 a 13:30h, en què organitzarem l’Espai Nadó, i tarda de 16:30 a 19:30h, en què dedicarem l’estona al joc lliure. ⁠

La nostra caravana, la Paquita, s’instal·larà al Parc de Sant Rafel entre el 3 d’octubre i el 5 de desembre, ambdós inclosos. Tindrem Parcquinta durant 10 SETMANES!⁠!!

Us compartim el calendari amb les activitats previstes, tot i que pot haver-hi canvis

Generalment, les activitats seran de lliure accés i gratuïtes per a la ciutadania, però és possible que haguem de limitar l’aforament d’alguns esdeveniments a causa de les mesures de seguretat per la COVID19 o organitzar-ne d’altres amb reserva i amb entrada prèvia.

El nostre súperconsell és que ens seguiu a les xarxes socials, allà ho anunciarem tot i podreu consultar l’última hora de qualsevol canvi o imprevist!

PRIMERA ACTIVITAT

> FESTA HOLI DELS COLORS

Holi és una de les festivitats més especials i importants de l’Índia. És un dia en què el país s’omple de llum i color per celebrar el final de l’hivern i el començament de la primavera, alhora que se celebra el triomf del bé sobre el mal.

Tecletes agafa aquesta festivitat primaveral celebrada a països hindús i l’adapta al format Parcquinta de tardor. Us ho perdreu?? Tindrem música i ball, i molts colors per llançar a l’aire i celebrar! 

Algunes qüestions a tenir en compte:

  • És un producte 100% natural i biodegradable. Les pólvores estan fabricades a base de midó de blat de moro (99%) i colorants alimentaris (1%). És un producte lliure d’al·lèrgens i sense gluten.
  • Porteu roba vella i sobretot de color blanc (així els colors es veuen més!)
  • És obligatori portar mascareta i no treure-se-la (porteu-ne una de recanvi per després). 
  • Es recomana fer servir ulleres que protegeixin els ulls de la pols, ja siguin ulleres de sol, de vista, de busseig… 
  • Es recomana posar-se molta crema hidratant a les zones que queden descobertes (després serà més senzill retirar la pintura a la dutxa).
  • No recomanat per a persones amb problemes respiratoris: tot i que és a l’aire lliure es generen grans núvols de pols i és habitual respirar-ho.
  • No apunteu a la cara dels altres assistents. Tot i que no és tòxic, no té un sabor agradable i pot ressecar els ulls.


CANÇONS ESPAI NADÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *