Fes-Tecletes 2021!

Reserveu-vos el proper divendres 17 de setembre! Concert familiar de Maria Jaume i espectacle de Genovesa, Narratives Teatrals a l’Espai Parcquinta amb motiu de les festes de Santa Tecla!

Atenció! Amb el setembre, i com sempre des de fa una pila d’anys, arriba el Fes-Tecletes, un acte ja tradicional i consolidat de les festes de Santa Tecla. Enguany tindrà lloc a l’Espai Parcquinta (al Parc de la Ciutat de Tarragona) el proper divendres 17 de setembre i comptarà amb un espectacle dels artistes de la Cia. Genovesa, Narratives Teatrals i un concert familiar a càrrec de Maria Jaume.

El Fes-Tecletes començarà a les 18h, amb el Tast de contes i poemes, de la Cia. Genovesa, Narratives Teatrals. Les persones tenim la necessitat de parar orella… En aquesta sessió/tastet descobrirem històries que són poemes i poemes que són històries. Jugarem i ballarem amb les paraules sense aixecar el cul de la cadira!

I després, concert familiar de Maria Jaume! La cantant té 20 anys i ve de Mallorca, de Lloret de Vistalegre. Porta ja un temps escrivint i l’any 2019 es va presentar quasi per casualitat al concurs Sona9, que acabaria guanyant. Fruit d’això, ara presenta el seu disc de debut, Fins a maig no revisc, produït per Pau Vallvé. Propera i sincera, crua i transparent, el seu folk acústic estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (Julia Jacklin, Stella Donnelly, Angel Olsen…) i la fecunda escena mallorquina actual.

Es tracta d’un acte amb aforament limitat i adaptat a les mesures sanitàries actuals. Podeu adquirir la vostra entrada aquí a un preu de 5 € per família (3 € en el cas de famílies sòcies de Tecletes).

Organitza: Tecletes Mares de Tarragona
Col·labora: Ajuntament de Tarragona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *