Ens adherim a la campanya #Recuperem la ciutat!

Tecletes s’afegeix a la campanya #RecuperemLaCiutat! per reclamar un desconfinament amb una reducció dràstica de l’ús del vehicle privat. Per això, ens hi vam sumar el passat dijous 11 de juny amb una marxa, en bicicleta i a peu, des del Balcó del Mediterrani.

Per una #Tarragona millor: #RecuperemLaCiutat!
És el moment de canviar els nostres carrers i tenir una ciutat on es pugui respirar, amb més espai per caminar??‍♀️, més carril bici ? i més transport públic ?. És el moment d’acabar amb la contaminació, generar espai públic per les persones i cuidar el nostre clima! ??

Hem de transformar la ciutat per a la vida, on el transport públic, la bici i caminar en siguin els protagonistes. Les #Tecletes ja ens hi hem sumat! I vosaltres?

Podeu conèixer la campanya ‘Confinem els cotxes. Recuperem la ciutat’ més a fons, al web ?? http://recuperemlaciutat.com

El manifest del moviment demana un pla de desconfinament que prioritzi les persones i la mobilitat socialment justa i ambientalment sostenible, en detriment del vehicle privat. La contaminació afecta greument la salut, diu el text, i «agreuja els efectes de la covid-19». «Volem recuperar les nostres ciutats, unes ciutats saludables i que cuidin el clima», afegeix. Recuperem Tarragona! ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *