Celebrem els 10 anys de Minipop amb Sadness i Suu!

BOOOM! El dijous 20 d’agost el Minipop podrà bufar les espelmes del seu desè aniversari complint un desig que semblava impossible: Carlos Sadnes i Suu al Camp de Mart presentant els seus flamants nous discs per celebrar com cal els 10 anys de festival i tornar a gaudir de la música en directe després de mesos de confinament. La cirereta del pastís serà dj Poppy (Laia Marin) que proposarà un viatge musical per les diferents edicions del Minipop.

Carlos Sadness i Suu arriben al concert d’aniversari del Minipop amb noves cançons que sonaran per primera vegada a Tarragona. El passat 19 de juny Sadness va publicar els seu quart disc i en els propers dies començarà la gira.

«Tropical Jesus» està produït pel propi artista a foc lent amb menys guitarres i més beats, però amb un resultat sorprenentment orgànic.

Suu també ha estrenat disc aquest 2020, amb la producció de Carlos Sadness. Amb «Ventura», el pop festiu evoluciona cap a noves dimensions. Deixa enrere el reggae, l’ska i el calypso i aposta per cançons més electròniques.

Suu és una de les artistes catalanes més escoltades de l’actualitat, després de triomfar amb el seu primer disc «Natural» i a través del seu canal de YouTube i d’Instagram, on ja acumula més de 72.000 seguidors.

ATENCIÓ! Les famíles sòcies de Tecletes disposen d’1 INVITACIÓ PER FAMÍLIA!

Les 500 entrades pel concert estan a la venda a Entradium per un preu de 15 euros. I per ser de Tecletes teniu disponible 1 INVITACIÓ PER FAMÍLIA al concert del 20 d’agost al Camp de Mart! ???? L’únic que heu de fer és enviar un correu a info@tecletes.org indicant nom i cognoms de la persona a qui correspondrà la invitació i una adreça de correu electrònica on fer-vos-la arribar!

Cal remarcar que els abonaments no retornats del Minipop 2020 no seran vàlids per aquest concert al Camp de Mart sinó pel festival que se celebrarà el 4 i 5 de juny de 2021 al passeig de les Palmeres. Després d’ajornar el festival, només hi va haver 86 devolucions i ja hi ha 1.350 entrades venudes pel 2021 (les últimes comprades el 27 de maig). L’organització agraeix la confiança a totes les persones que es van quedar l’entrada per l’any vinent o van fer donacions per poder mantenir viu el Minipop.

Mesures de seguretat i horaris

El concert se celebrarà seguint les normes sanitàries del post-confinament. Per això, l’esdeveniment és amb seient i les persones assistents hauran de portar mascareta, mantenir les distàncies de seguretat i rentar-se les mans amb el gel hidrològic que trobaran al recinte. En comprar l’entrada, els espectadors i espectadores es comprometen a complir les normatives i protocols establerts.

Per evitar possibles aglomeracions s’obriran les portes a les 20 hores, una hora i quart abans del primer concert, perquè el públic pugui entrar de manera esglaonada mentre sona la música dj Poppy. A les 21:15 aproximadament començarà l’actuació de Suu i a les 22:30 la de Carlos Sadness.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *