Aprenem a parlar de sexe amb els nostres fills!

foto2Parleu de sexe amb els vostres fills amb normalitat?

En parlarem de tot plegat a la xerrada-presentació del llibre ‘Anda… que te tenga que enseñar yo a hablar de sexo’, escrit per Ivan Ruíz i Rosa Eva Rabanillo el proper 23 d’abril a les 11,30h a la Cooperativa Obrera Tarraconense.

Què podem trobar en aquest llibre? A un fill i una mare que durant 13 anys han passat els seus dies tractant de fer tot el contrari al que convida la fotografia que encapçala aquest post. Una mare que no vol mirar cap a una altra banda, ni donar l’esquena, ni sentir-se lligada quan toca parlar de sexe. Un fill que gestiona la seva vida amb els ulls plens d’horitzó i el cap ben alt. Que amb només 13 anys s’ha convertit en un noi valent, que li regala a ella el més preuat que un fill pot regalar a una mare: el seu temps (sabent que no el recuperarà) i la seva confiança.

Al llarg dels deu capítols d’aquest llibre mare i fill descobreixen els dubtes més freqüents plantejats pels petits sobre el sexe al llarg del seu desenvolupament evolutiu. Es plasmen converses, anècdotes, dubtes i respostes sorgits de la convivència, des dels 2-3 anys (que és quan els petits comencen a parlar) i fins als 13 que ara té Iván, l’escriptor d’aquesta publicació.

rabanillo_web

Perquè el que els fills volen saber de sexe no sempre coincideix amb allò que ens interessa explicar als adults.

La xerrada-presentació tindrà lloc el proper dissabte 23 d’abril a les 11,30h. a la COOPERATIVA OBRERA TARRACONENSE (c. Fortuny, 23, Tarragona). La xerrada és gratuïta per a les famílies sòcies de Tecletes i les no sòcies podran fer una aportació voluntària i simbòlica per a l’associació. És necessari inscriure’s al correu info@tecletes.org.