La màgia dels arbres

Captura de pantalla 2015-04-09 a las 17.56.11Sabeu que els arbres ens poden dir quin dia de l’any ha plogut més? Heu olorat la fusta dels arbres? Quina olor fa? I el color?

En aquesta ocasió, i amb l’objectiu de conèixer els secrets més ben guardats de la mare natura, hem organitzat una petita excursió a l’Aula de Natura Les Esplanes (a Nulles) per aprendre més dels arbres i la seva màgia. I alguna que altra llegenda! Si hi ha temps, passejarem pels voltants per conèixer algun arbre ben gran i també tindrem l’oportunitat de plantar una llavor! Abans de començar, donarem de menjar als animalets de la granja: cabres, ovelles, el porquet eixerit, els cavalls, les gallines, els ànecs, les cobaies, els gats…

Quan? El proper dissabte 11 d’abril, de 10,30 a 13,30h, a l’Aula de Natura Les Esplanes de Nulles (cliqueu aquí per saber com arribar-hi). Sobretot, ben puntuals! El preu? 4 euros per persona. Al final de la visita, i si voleu aprofitar, podeu quedar-vos i portar pícnic perquè la veritat és que provablement als nens se’ls hi faci curt! Si opteu pel pícnic, són 5 euros més per família. Com sempre, inscripcions a: info@tecletes.org (indiqueu quants sou!).