Contacontes amb Metges sense Fronteres!

refugiadoTarragona3Un any després de la campanya ‘Tarragona Sense Fronteres’, Metges Sense Fronteres torna a la ciutat del 15 al 18 d’abril amb un conjunt d’activitats*, destinades al públic general i al públic especialitzat, per donar a conèixer com és de difícil l’accés dels països en vies de desenvolupament als medicaments essencials així com el treball de l’organització.

En el marc del projecte ‘Tecletes solidàries’ la nostra associació s’afegeix a la causa de Metges sense Fronteres col·laborant amb l’activitat del contacontes-teatre ‘Érase una vez un refugiado’, de la Escuela Municipal de Teatro de Zaragoza que tindrà lloc el proper dissabte 18 d’abril, de 12h a 13h al Les Granotes (terrassa) del Parc de l’Amfiteatre de Tarragona.

Nosaltres hi serem! No hi faltis!

*Us fem cinc cèntims d’altres activitats de Metges Sense Fronteres a la nostra ciutat:

Cinefòrum Fire in the Blood (projecció + col·loqui)
Moderador: Javier Sancho, que va ser responsable d’informació de MSF Espanya i coordinador de la Campanya Accés a Medicaments a l’Amèrica Llatina.
Quan: 16 d’abril, de 18:30 a 21:00.
On: Sala Antiga Audiència de Tarragona. Plaça Pallol, 3, Tarragona.

Xerrada a la Universitat Rovira i Virgili sobre l’Ebola
Ponent: Mercè Rocaspana, treballadora humanitària de MSF i infermera, amb experiència en el terreny com a coordinadora mèdica a Sierra Leone en el projecte d’Ebola (entre d’altres).
Quan: 16 d’abril, de 18:00 a 20:00.
On: Universitat Rovira i Virgili, Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Aula Magna. Carrer de Sant Llorenç, 21, Reus.