Visitem la vila bandolera d’Alcover!

El proper dissabte 25 d’abril seguirem les pistes del bandoler alcoverenc Pere Voltor i intentarem trobar el seu tresor amagat en algun racó del poble, mentre coneixem la seva història i monuments. Enmig de la recerca, també visitarem el Museu Municipal d’Alcover, format per la senyorial Casa Batistó i la sorprenent exposició Muntanyes de Prades fa 240 milions d’anys, amb la qual descobrirem com eren les muntanyes de Prades i els fòssils que ens van deixar a l’època del Terciari. Per acabar la nostra visita farem una reproducció del nostre “peix pedra”.

Alcover-placa-ajuntamentAquesta aventura començarà a les 11h del matí i acabarem cap a les 14h amb un petit aperitiu per recuperar forces per a la tornada. Preu per a famílies sòcies de tecletes: 6€ per participant (sigui adult o menor).
Preu per a famíles no sòcies de tecletes: 8 € per participant (sigui adult o menor).
L’entrada al Museu Municipal anirà a banda i és indissociable a la sortida (adults 4€; infants 2€ -en cas de disposar de carnet súper3 l’entrada serà gratuïta-.)

Les places són limitades, així que és necessària inscripció prèvia a info@tecletes.org, abans del dilluns 20 d’abril. Indiqueu-nos en l’assumpte: sortida alcover, el nombre de persones participants (tant infants com adults) i l’edat/curs dels nens/es.