Sorteig solidari a favor d’Open Arms / fesTecletes

Aprofitant el concert familiar del FesTecletes d’enguany i la tarda de tallers creatius del divendres 13 a la tarda a la plaça Verdaguer es farà una rifa solidària en favor de Proactiva Open Arms.

Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre que té la principal missió de protegir amb la seva presència al mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència a les costes espanyoles.

Perquè no volem perdre ni una vida més al mar, ni que el mar faci callar les injustícies que allà succeeixen, Tecletes vol aportar el seu gra de sorra sortejant 25 flotadors entre els assistents que vulguin participar en el sorteig solidari que tindrà lloc el divendres 13 a la tarda a la plaça Verdaguer. La recaptació de la venda de crispetes del FesTecletes també es destinarà a aportar recursos a Proactiva Open Arms. Entre tots, podem fer-ho possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *