El #fesTecletes ja és tot un clàssic a Tarragona

L’onzena edició del concert familiar de les festes de Santa Tecla va omplir la plaça Verdaguer de famílies durant els concerts de Joan Colomo i TMN.

Divendres, el cel ens va brindar una treva. Malgrat que totes les apps dels nostres smartphones ens advertien que la pluja seria protagonista de la primera tarda de festes, no vam perdre l’esperança i volià! L’onzè #fesTecletes es va fer possible, i fins i tot vam gaudir d’estonetes d’un sol que es deixava veure entre les escletxes d’uns núvols que no tenien precisament cara de bons amics.

El #fesTecletes va arrencar puntual amb el taller creatiu Vine a fer el teu carilló!, en què petits i grans van xalar de valent elaborant un petit carilló dedicat al Nano Capità, l’Àliga, el Gegant Moro, la Geganta Vella, la Negrita i el Lleó!

A mitja tarda, la presència del cantautor Joan Colomo va acabar d’omplir la plaça gràcies a les seves melodies eclèctiques i sorprenents, en un concert autèntic, fresc i simpatiquíssim en què presentava nou disc: L’oferta i la demanda. Per completar la dosi exacta de bona música, el duet tarragoní de synth-pop TMN, format per Sara Alija i Juan Antonio Moreno, ens va presentar La crida!. L’originalitat i les lletres al·legòriques de les seves cançons van traslladar-nos al món de les múltiples possibilitats.

Perquè el #fesTecletes també és un espai reivindicatiu i de consciència social i col·lectiva, enguany vam organitzar un sorteig solidari amb Proactiva Open Arms perquè no volem perdre ni una vida més al mar, ni que el mar faci callar les injustícies que allà succeeixen. Gràcies també a l’experiència d’un dels seus integrants voluntaris, vam poder conèixer de primera mà quina és la situació actual a la Mediterrània. Per aportar el nostre granet de sorra, vam sortejar els 25 flotadors que ens van servir per decorar l’escenari d’enguany. Cada butlleta tenia un cost de 2€ i els beneficis es van destinar íntegrament a la ONG, a més del 50% dels beneficis de la venda de crispetes.

Un any més, el nostre estimat #fesTecletes ha obert les portes a deu dies de festa grossa a Tarragona. Un #fesTecletes que és l’origen de la identitat de la nostra associació i que, any rere any, converteix les places de la nostra ciutat en grans envelats a l’aire lliure. Un #fesTecletes que no hagués estat possible sense la inestimable col·laboració de Minipop (com us estimem!), l’Ajuntament de Tarragona i La Pepita. Visca Tarragona, visca Santa Tecla i llarga vida al #fesTecletes!!!

Us emplacem a veure un resum del #fesTecletes 2019 i la resta de fotografies de la jornada:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *