Som pregoneres!

Txa txan! Enguany tenim el privilegi de ser les encarregades de fer el Pregó de les festes de la Residència de la Mercè 2019, que tindrà lloc el proper dissabte 21 de setembre a les 11h a la residència d’avis.

projecte horitzons

Estem emocionades; de fet, emocionadíssimes. És un orgull i un honor haver estat les escollides per a fer el pregó de les festes a la residència dels avis i àvies que ens han robat el cor gràcies al projecte Horitzons. Com sabeu, Horitzons és sens dubte el projecte més transformador de la nostra entitat; una activitat mensual en què tres generacions aprenen les unes de les altres mitjançant l’estima, l’admiració i la comprensió mútues. Són els avis i les àvies més molons arround the world!

Serà un pregó sincer i sortit de l’ànima que anirà a càrrec de la nostra estimadíssima presidenta de Tecletes (Maruxa, ¡te queremos!!!) per donar inici a les festes de la residència! Mireu la seva programació:

Si voleu ser-hi presents i conèixer els protagonistes del nostre projecte més compromès, apunteu: dissabte 21 de setembre a les 11h a la sala polivalent de la sisena planta de la Residència de la Mercè, pregó de les festes 2019!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *