CURS BÀSIC PER APRENDRE A FER PA CASOLÀ, A TECLETES

La moda de fer-se les coses a casa arriba també a Tarragona de la mà de Tecletes. L’associació, nascuda l’any 2008 amb l’objectiu que pares i fills comparteixin estones d’oci, acollirà aquest diumenge un curs bàsic per aprendre a fer pa a casa. I és que, quan es tenen criatures, l’alimentació saludable i equilibrada esdevé una prioritat. El pa és un dels aliments fonamentals de la nostra dieta i poder-lo fer a casa, amb la col·laboració dels més petits, pot ser molt divertit.

El curs per aprendre a fer pa a casa “com el d’abans”, l’impartiran dos afeccionats al món de la cuina, i més concretament de la confecció de pa, que s’han unit sota el nom de Panarres Tarragona. Eloy Hernández, responsable del blog El panadero casero i Jordi Dalmau, explicaran les bases i també alguns trucs que permetran als alumnes aprendre els fonaments de la tècnica de fer pa casolà. Els aprenents de panarra aprendran

a distingir les qualitats de les diferents farines que es troben al mercat, com crear l’embrió d’un bon pa amb massa mare, quanta estona ha de fermentar, com pastar la massa, quanta estona cal deixar-la reposar i la millor manera d’enfornar-la. Tot plegat, els permetrà confeccionar amb les seves pròpies mans i al forn de casa seva un pa sa i amb el gust d’abans.

El curs començarà a les 16.30 h i tindrà una durada de tres hores. Té un preu de 35 euros (30 per a sòcies de Tecletes) i inclou material com la farina, les llavors i un recipient amb massa mare. Els participants, a més, s’enduran farina per poder fer el seu primer pa a casa. Els interessats a prendre-hi part cal que facin un correu a panarrestgn@gmail.com.

Tecletes cedeix el seu local per fer l’activitat. Properament, i dins el mateix buy cialis online cicle Fes-t’ho tu mateix, se’n durà a terme un de bàsic per aprendre a fer ganxet i un altre de bàsic també amb les primeres nocions per fer mitja. Pels més petits de casa, a més, se’n farà un d’específic de ganxet per a nens.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *