I PER CARNAVAL: A LA RUA CAPICUA!!!!!!!!

Com ja sabeu, s’acosta el Carnestoltes. Doncs, enguany, la fem grossa grossa!!!! El proper divendres, 8 de febrer, com ja haureu llegit a

algun lloc, fem una col·laboració molt especial amb la gent de la Genovesa Narratives Teatrals -els orlistat cost mateixos que ens fan les excel·lents extraescolars de teatre dels dimecres a la tarda- per a l’espectacle de carnaval que s’organitza el dia abans de la Baixada del Pajaritu!!!!! En concret, tot plegat començarà a les 18 h a les escales del pàrquing Jaume I, vora el rectorat de la URV.

Serà la RUA CAPICUA, la rua on tot s’hi val: amb personatges insòlits i on la disbauxa mana. Serà una oportunitat per retrobar-nos també i per gaudir amb la canalla d’una festassa que promet moltíssim. Convé que siguem una bona colla així que us esperem a tots i a totes amb moltes ganes de fer gresca! Us adjuntem el programa perquè veieu tot el que està previst.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *