Estrenem temporada d’Horitzons amb pallassos!

Perquè pensem que riure és la millor manera de començar-ho tot, enguany el tret de sortida de la temporada Horitzons serà el proper dissabte 30 de setembre a les 11h al jardí de la Residència La Mercè amb l’espectacle Absurditties de Mortelo & Manzani

Pensem que un matí com el que us proposem, amb les nostres estimades àvies, és ideal per conèixer el projecte més màgic de la nostra associació i és per això que us convidem a venir i gaudir de l’espectacle! L’entrada és lliure i gratuïta fins a esgotar aforament.

Apunteu a la vostra agenda:

Què? Espectacle familiar Absurditties, de Mortelo & Manzani

Quan? Dissabte 30 de setembre, a les 11h

On? Al jardí de la Residència La Mercè (Camí de la Cuixa, 1, Tarragona)

Mortelo & Manzani és un duo de clown i circ que neix l’any 2010 a Reus de la mà de Gerard Morte i Iván Manzanero. El seu motor de creació és l’humor, sense paraules, des de la mirada d’uns pallassos, absurds i excèntrics que busquen constantment el riure del públic, mitjançant el clown, tècniques de circ i música en directe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *