Gimcana familiar als Jardins de la Festa!

Apunteu a les agendes: el dissabte 6 d’agost d’11 a 13h Tecletes organitza un matí de descoberta en família als Jardins de la Festa! Descobrirem tots els elements del Seguici Popular que s’amaguen a La Casa de Festa amb una gimcana popular i autogestionable pensada per a grans i petits.

En el marc de la programació de Cultura en Família de l’Ajuntament de Tarragona, Tecletes organitza un matí de gimcana familiar autogestionable als Jardins de la Casa de la Festa. Pesqueu vaixells de suro a la Font de Tales i feu les proves indicades vinculades als personatges del nostre Seguici estimat: el Lleó, el Magí de les Timbales, el Negrito i la Negrita, el Nano Capità, el Griu, els Gegants Moros i Vells, la Cucafera, els Diables, les Virtuts i els Pecats… No ens direu que no és la millor manera de calentar motors per preparar-nos per a Sant Magí i Santa Tecla?

Aquesta activitat és gratuïta i no necessita inscripció prèvia, però sí una gran dosi d’imaginació i energia per part de les famílies! Combatre la calor així, dona gust!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *