Xarim Aresté presenta nou disc al Fes-tecletes

Xarim Aresté presentarà el nou disc “Ses entranyes” al Fes-tecletes que se celebrarà divendres 16 de setembre al Passeig de les Palmeres de Tarragona.

Oi que commemorem 700 anys de l’arribada del braç de Santa Tecla a la ciutat? Doncs a Tecletes ja escalfem motors preparant la tarda musical familiar del Fes-tecletes que se celebrarà el proper divendres 16 de setembre a partir de les 18h al Passeig de les Palmeres de Tarragona. Començarem amb un taller creatiu que ens ajudarà a cantar i ballar les cançons de l’últim disc de Xarim Aresté i que l’artista presentarà a les 19h en format quartet. Després, a partir de les 20,15h podrem gaudir dels temes punxats per la Gemmita Dinamita.

A més, i agafeu-vos fort, estrenem moneda pròpia: la Pteta!!! En lloc de tiquets, podreu adquirir Ptetes! Com sempre, tindrem Espai Nadó per a la canalla més petita! A més, podreu comprar samarretes, menjar crispetes, beure aigua, cervesa Kesse i vi blanc en llauna Fuscolusco. I us podreu refrescar amb els gelats del nostre estimat Raffa Gelatti!

Aquest és un acte organitzat per Tecletes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i que se celebra en el marc de les festes de Santa Tecla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *