NOVETAT! Laboratori de teatre!

teatreJa sabeu que Tecletes estima tot allò relacionat amb les arts escèniques i amb l’expressió de les emocions i els sentiments. ‘Laboratori de teatre’, enfocat com un taller de 8 sessions, vol estimular la capacitat creativa del nen, millorar la seva concentració i treballar la comunicació, per tal que sigui la seva via tant per gestionar les inquietuds com per canalitzar l’energia i, sobretot, vèncer les seves dificultats o creences limitadores.

El teatre és jugar, crear personatges, viure històries, conèixer situacions d’altres. Aquestes són coses que els nens fan des de ben petits, i gràcies al coaching teatral es pot conservar aquesta infantesa potenciant les qualitats de cada nen, detectant els límits autoimposats per trencar-los. Aquest projecte ajuda els nens i nenes a riure, a esforçar-se i a animar-se junts, i a comprovar que l’esforç val la pena. El ‘Laboratori de teatre’ vol transmetre els valors de la solidaritat, el sacrifici, l’empatia i l’amistat i, sobretot, aprendre a escoltar, respectar i creure en un mateix. Sens dubte, una bona oportunitat per donar als matins de tardor-hivern, un altre color!

  • Taller ‘Laboratori de teatre‘, en 8 sessions d’1 hora de durada. A càrrec de l’actor i director de la companyia Linibohemia, Pep Linares.
  • Quan: Matins de dissabte d’octubre, novembre, desembre i gener.
  • Torns: Grup dels petits, de 4 a 7 anys, d’11h a 12h /// Grup dels grans, més de 7 anys, d’11.45h a 12.45h
  • On: Al local de Tecletes (Camí de la Cuixa, 18, Tarragona)
  • Preu: 60€ socis de Tecletes i 70€ no socis. 10% de descompte amb el segon germà.
  • Inscripcions a: info@tecletes.org