El nostre clàssic de tardor: anem a veremar!

Us apunteu a viure la vinya en família? Us proposem l’activitat estrella de Tecletes a la tardor: veremar al Priorat! Descobrirem les terres on créixen les vinyes, recollirem el raïm dels ceps i després l’aixafarem amb els peus i en tastarem el most. I com no podia ser d’altra manera, un cop acabada la verema compartirem un dinar típic de pagès tots plegats, com cada any.

La súpercita ineludible serà el proper diumenge 4 d’octubre. Si esteu interessats a participar, no dubteu a fer-nos un correu avisant-nos de quants sereu a info@tecletes.org el més aviat possible. Sortirem de la benzinera de Falset a les 10.30h i anirem cap a les vinyes. I després de veremar, a dinar per agafar forces. El preu per als adults socis de Tecletes és de 6 euros i de 10 euros per als no socis; els nens a partir de 3 anys, 3 euros, siguin socis o no.

Espavileu, que les places són limitades!

vinya