La febre pel ganxet torna a Tecletes

Captura de pantalla 2015-10-23 a las 06.43.18Amics i amigues de Tecletes! Algú interessat en passar una bona estona mentre teixim com a #iaies2.0? Sembla que el ganxet enganxa i enguany no ens hem pogut estar de muntar una trobada setmanal de tricotaires al nostre local per posar en marxa la nostra imaginació amb llanes entre mans.

Feu memòria: cadeneta, punt baix, punt alt… ara faig un amigurumi, ara una catifa de trapillo, o un granny square… Tota tècnica és benvinguda a les nostres trobades; no us ho penseu i acompanyeu-nos-hi: cada dimecres a partir de les 17,30h a Tecletes (Camí de la Cuixa, 18). Agulles preparades perquè comencem el dia 4 de novembre!

Ah, i recordeu, aquestes trobades són gratuïtes i la canalla is welcome! Per a més informació: info@tecletes.org

*Foto: www.molliemakes.com