Taller familiar de Nadal amb els Panarres!

La cuina és, potser, un dels espais més importants de la casa durant les festes. Què us semblaria compartir-hi una estona en família? Doncs, nosaltres us donem l’oportunitat de fer-ho amb un taller que ens dirigiran especialment els nostres amics de Panarres Tarragona el proper diumenge, 21 de desembre, a la tarda. La proposta consisteix en que els menuts, acompanyats per un adult (pare, mare, avi, àvia, tiet, tieta…), s’ho passin d’allò més bé amassant i formant un panet típic de Nadal que els farà llepar-se els dits. Els Panarres ens instruiran en les tècniques a seguir i… atenció, estrenaran el seu forn portàtil perquè tothom pugui anar-se’n a casa amb la seva creació!

Com que es preveu que l’acollida de la proposta tindrà força èxit, Panarres han pensat que estaria bé fer dues sessions del curs. Cada una, amb un màxim de 6 nens. La primera serà a les 17 h i la segona a les 18 h.

Per assistir al curs, a banda de fer un correu, abans del 16 de desembre a panarrestgn@gmail.com, caldrà que porteu un davantal i un drap de cuina.

El preu? Gratuït pels socis de Tecletes. En el cas dels no socis han d’abonar el mateix dia del curs 5 euros per nen/a.