Festassa del Tió al Cau!

TIONens i nenes de Tecletes! Uns ocellets (els del Minipop) ens han xerrat que aviat ARRIBA EL TIÓ!!! El nostre estimat tronc arribarà a Tarragona la tarda del dilluns 15 de desembre. Tenim unes ganes boges de tornar-lo a veure (esperem que no gaire esquifit pel fred dels últims dies) i per això us convidem a buscar-lo! Les famílies farem una petita excursió pels voltants del nostre local i, un cop trobat el Tió, tornarem per berenar de valent i començar a alimentar a la nostra bonica bèstia. Porteu-li fruits secs, galetes i pells de mandarines! És una activitat oberta a tothom! Apunteu: dilluns 15 de desembre, a les 17,30h.

I com sabeu, uns dies més tard i un cop tinguem el Tió ben gros, el cagarem en la ja tradicional FESTA DE NADAL! Serà el dimarts 23 de desembre a la Sala El Cau, a partir de les 17h. Serà un dia per recordar, ple de màgia, de somriures i alegria! Saltarem, ballarem i al Tió estomacarem! Aprofitarem per fer un berenar popular com cada any, amb tot allò que vulgueu portar (galetes casolanes, fruits secs, pastetes salades, fruita, etc).

Hi hauran moltes sorpreses: podreu aprofitar per escriure la carta als Reis Mags, participar al nostre estimat bingo amb obsequis de productes i serveis locals… i moltes coses més! Recordeu, la festa està oberta a tothom, com totes les que fem. Els socis i sòcies de Tecletes tenen l’avantatge de no haver de pagar res per assistir-hi. Els no associats han d’abonar 5 euros per nen/a per poder alimentar de valent el nostre Tió.

Heu d’avisar de la vostra assistència, sigueu socis o no, al correu info@tecletes.org. Cal indicar quants vindreu i el nom, l’edat i el curs escolar (llar d’infants, P3/P4/P5 o Educació Primària) dels vostres fills/es. Teniu temps per inscriure-us fins el dijous 18 de desembre. Us hi esperem a tots!

*Fotografia de Greg Gladman (on Flickr)