Les Tecletes anem al REC!

lifiEl Festival REC també és per a les famílies! El Minipop, el REC i les Nits de Cinema Oriental de Vic s’han aliat per fer-vos sortir de casa i anar al cine diumenge a les 11:30 hores. Tenim un pla bo, bonic, barat i vàlid fins i tot per dies de pluja.

Una gallina tocada de l’ala de Corea del Sud vindrà fins a l’Antiga Audiència de Tarragona per fer-nos viure una hora i mitja d’aventures apassionants. Una història sobre la llibertat, l’amistat i l’amor maternal. I després de la sessió de cinema, vermut minipopero per tots els assistents.

Tot, tot i tot per només 5 euros per un adult + un nen/a. Sí, sí, ho heu llegit bé: un matí complet a un preu que fa riure! I no patiu que no hi hauran subtítols. La peli d’animació, una de les més taquilleres d’Àsia, es projectarà doblada al català! Preneu nota: Diumenge 7 de desembre. 11.30 hores. Antiga Audiència. Lifi, una gallina tocada de l’ala.