MiniRec i Minipop de Tardor!

Ja és aquí el XXIè Festival Internacional de Cinema de Tarragona! Aquesta edició se celebrarà de l’1 al 8 de desembre en diferents punts de la ciutat de Tarragona.

Enguany a la secció de MiniRec tenim tres propostes que ens faran viatjar a través de diferents cultures en un espai on es troben el món adult i l’infantil.

🎬 ‘SNOWBALL’ (+16 anys) – Minirec Teens

📅 3 de desembre

🕗 20 hores

📍Antiga Audiència

🎟 Entrades a festivalrec.com

ℹ️ Som l’any 1993 a Daejon, Corea del Sud. En l’últim any d’institut, Kang-yi, Ah-ram i So-young son inseparables i somnien amb escapar-se I viure noves aventures. Però allunyades del seu dia a dia, el seu univers comú es trenca i comencen a sorgir esquerdes en la seva idea romántica de l’amistat.

🎬 ‘MIRONINS’ (2-6 anys)

📅 7 de desembre

🕗 11:30 hores

📍Museu d’Art Modern de Tarragona

🎟 Gratuïta amb inscripció enviant un mail a mamt@dipta.cat 

ℹ️ Mironins és un projecte d’animació on a partir de Blue, Low i Ro, tres gotes de colors, els nens i nenes de tres a sis anys tindran la oportunitat d’endinsar-se en el mon de l’art, descobrint les formes, colors i conceptes bàsics de diferents disciplines artístiques d’una manera lúdica.

🍸En acabar s’oferirà vermut als assistents

🎬 ‘ELS CAÇADORS DE BRUIXES’ (+6 anys) – Minirec vermut familiar

📅 8 de desembre

🕗 12 hores

📍 Teatret del Serrallo

🎟 Entrades a festivalrec.com

ℹ️ En Jovan es creu invisible pels seus companys de classe i pels seus pares arran d’haver nascut amb una paràlisi cerebral parcial. Refugiat al món de la imaginació, és un superheroi amb els poders que ell mateix escull. De sobte, amb l’arribada de la Milica, una nova companya de classe, el seu mon imaginari passarà a convertir-se en una aventura real.

Venda d’entrades

Les entrades del MiniREC d’enguany tenen un preu 6,50€ .
L’Abonament Minirec és de 12€ i consta de 2 entrades adult + 2 entrades menor de 12 anys.
Els passis es poden comprar a través de la pàgina web: festivalrec.com

Sorteig de passis entre les famílies sòcies de Tecletes!

Atenció Tecletes!!! Tenim el privilegi d’anunciar-vos que disposem de dos passis familiars per la pel·lícula del dia 8 de desembre, que sortejarem entre les famílies sòcies de Tecletes. 

info: festivalrec.com

>Minipop de tardor

Acabem el Minirec amb el Minipop de Tardor el dimecres 8 de desembre, una immersió en l’univers de dos artistes emergents, la compositora i músic Carlota Flaneur i la il·lustradora Alicia Caboblanco.

17.15  H PRESENTACIÓ I TALLER COL·LECTIU JAM D’ANIMACIÓ. REINVENTEM SEQÜÈNCIES I FOTOGRAMES.

L’Alicia Caboblanco és una il·lustradora de Madrid, on va fer Belles Arts abans de passar per l’Escola d’Art de Tarragona.  Actualment forma part de l’Associació d’Il·lustradors de la ciutat, on fa de directora d’Art. Va començar a dibuixar de ben petita i segons diu ella mateixa, com que ningú la va aturar, segueix regalant-nos imatges plenes de força i missatges contundents. Tindrem la oportunitat de conèixer millor la seva obra, alhora que experimentarem i crearem conjuntament investigant la relació de la il·lustració amb el cinema.

18.30 H CONCERT CARLOTA FLANEUR

La Carlota Cerrillo és una compositora i cantant, coneguda artísticament com a Carlota Flaneur. Toca el violí des dels cinc anys però és amb la guitarra i la veu on ha construït aquest univers càlid, on els sentiments i els pensaments es manifesten sense filtres. El seu primer EP, Brains(Hidden Track Records / Pértiga Music, 2020) produït per Ferran Palau és una petita joia que en directe s’omple de llum i de color. Tota una descoberta que no us deixarà indiferents.

*Al finalitzar la projecció s’oferirà un vermut a tots els assistents.

** Hi haurà servei de minibar (Vi Clos Pissarra, Estrella Damm i Sucs) a la terrassa del Teatret.

MINIPOP DE TARDOR- 8€

MENORS DE 3 ANYS- ENTRADA GRATUÏTA

ABONAMENT MINIREC FAMILY PER A LES PROJECCIONS  DEL  PROGRAMA MINIREC (4 ENTRADES DE DOS ADULTS MÉS DOS INFANTS MENORS DE 12 ANYS) 12€

Aquí podeu comprar les entrades pel Minipop de Tardor: https://entradium.com/events/minipop-de-tardor#tickets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *