Tens un projecte i el vols explicar?

Has trobat el botó que fa que parin de plorar? Saps cosir forats de pantalons amb una destresa inigualable? Tens el secret perquè dormin tota la nit? O ets experta en control d’esfínters i creus que hi ha altres maneres de fer la introducció a sòlids? A Tecletes t’estem buscant!

Ens agrada molt aprendre coses i si són coses relacionades amb la criança, aquí tens el teu espai. Tens un projecte o una filosofia que vols compartir amb més gent? Les Tecletes t’oferim l’espai per fer-ho*.

Són moltes les persones que, durant el transcurs de l’any, es posen en contacte amb la nostra associació per oferir xerrades, tallers i activitats per compartir les seves experiències i els seus coneixements amb les famílies sòcies de Tecletes. 

La nostra tasca, des del voluntariat, és fer arribar aquestes propostes a aquestes famílies i, per fer-ho amb la màxima transparència i equitat, hem decidit obrir un període de presentació de propostes a tothom que pugui estar interessat.

Aquest període s’iniciarà el 25 de gener fins el proper 8 de març.

Fins el dia 8 de març tothom qui tingui una proposta de xerrada o taller/activitat, pot presentar-se omplint el següent formulari.

👉🏻 FORMULARI: https://forms.gle/nphLtuRfceZnZ6qx5

A l’assemblea de famílies sòcies, el proper dia 12 de març, es farà la tria entre les diferents propostes mitjançant votació a mà alçada.

*Les xerrades, tallers i activitats que s’adrecen a la nostra associació no poden tenir interès comercial i no es permès repartir tríptics, targetes o fer publicitat en les projeccions utilitzades. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *