CaçaTió 2020 (covid free)

Entre el 5 i el 12 de desembre, vine CAÇAR EL TEU TIÓ AL PONT DEL DIABLE!

Com sabeu, des de fa molt anys els tiós i tiones de les famílies Tecletes arriben al Pont del Diable, juntament amb la tiona de Tecletes. I si ho recordeu bé, cada any hem quedat plegats per anar-los a buscar… Enguany, les mesures que s’han d’adoptar a causa de la pandèmia de la Covid-19 en obliguen a reinventar l’activitat i com que les Tecletes no ens rendim mai, hem preparat una activitat Covid free per a totes les famílies que ho vulguin!

Es tracta d’una bonica gimcana pel Pont del Diable que us permetrà poder trobar el vostre estimat Tió (i a veure si també hi trobeu la Tiona de Tecletes, que ja ens han dit que ronda per aquells boscos…). És una activitat que podreu fer entre el 5 i el 12 de desembre, quan us vagi millor i en família.

Si esteu interessats i interessades en fer-la, tan sols ens heu d’enviar un mail a info@tecletes.org i us respondrem amb les instruccions exactes, les pistes i el material que necessiteu per fer-la! 

A més de buscar el Tió d’una forma divertida, totes les famílies participants podreu entrar en un sorteig d’un lot de productes de Tecletes! Com participar-hi? Fàcil: us heu de fer una fotografia amb el vostre tió o tiona als boscos del Pont del Diable i enviar-la a info@tecletes.org, publicar-la a instagram etiquetant a Tecletes (@tecletes) i adjuntant també el hashtag #tiotecletes!

De moment aquí teniu disponibles les primeres pautes de la súpergimcana!

Durant tota l’activitat haureu de teniu presents les mesures de seguretat recomanades: rentat de mans, distància de seguretat amb altres persones i mascareta!

A xalar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *