TECLETES BALLA!

Ballar és una activitat gairebé innata. Des de ben petits, ens belluguem instintivament al ritme de la música. Tecletes volem donar cabuda a aquesta expressió artística de la canalla amb una activitat especialment adreçada a nens i nenes a partir dels 3 anys. El local de les Tecletes (al Camí de la Cuixa, 18, baixos), s’omplirà de música els dissabtes d’11 a 12.15h amb el Tecletes Balla. Les classes les impartirà la Maria Zapata, estudiant d’educació amb una àmplia experiència en l’àmbit de la dansa.

Els menuts faran sessions de ball divertides i dinàmiques per aprendre a coordinar els propis moviments corporals al ritme de músiques de diferents ritmes i estils; tot, colze a colze amb la resta de companys.

Els objectius de l’activitat passen perquè els participants acabin interpretant una cançó acompanyant-la amb moviments corporals, perquè sentin el valor evocador de la música, coordinin el moviment del cos amb l’audició d’un tema musical, actuïn amb autonomia i responsabilitat en la proposta d’activitats, desenvolupin les qualitats

físiques personals, eduquin els sentit de la pròpia percepció, adquireixin un coneixement més precís de l’ocupació de l’espai, desenvolupin el domini d’un mateix, adquireixin hàbits de treball en equip i potenciïn la comunicació amb els companys, entre d’altres.

Per assolir aquests objectius, els petits ballarins exploraran les capacitats perceptives del moviment, treballaran la realitat corporal pròpia i dels altres i la coordinació dinàmica general, l’agilitat, la lateralitat, l’equilibri…

El preu de les classes és de 25 euros mensuals en el cas de les famílies sòcies i de 30 en el cas de les no sòcies. Les sòcies, a més, tenen gratuïta la matrícula, que val

5 euros. 

Si voleu venir a provar una classe, sense comprometre-us a tot el mes, podeu fer-ho per 7 euros.

Foto: Flickr CC (khrawlings)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *