Solstici / 21 i 22 de juny

Atenció! Nova bogeria de Tecletes: la primera edició del Solstici se celebrarà el 21 i 22 de juny a la Parcquinta. Amb concert de Marcel i Júlia, la proposta pionera Escenari Obert, tallers familiars i sopars a la fresca!

El juny és un mes de renaixement, del canvi definitiu d’armaris i de capvespres de postal. Fa temps que sabíem que era el moment ideal per a una celebració d’aquelles que fan història. Per això estem felicíssimes d’informar-vos d’una nova proposta marca Tecletes: la primera edició del Solstici!

Que què és? És la nostra manera de celebrar el final del curs escolar, el Dia de la Música i l’esperada arribada de l’estiu. El Solstici recupera l’esperit de la Parquinta i és l’excusa perfecta per acomiadar les activitats de l’Espai Nadó i l’Espai Familiar que es fan al Parc de la Ciutat al llarg de l’any.

Agafeu agenda i boli -o Google Calendar-, i apunteu la programació del primer Solstici de Tecletes:

21 de juny, tarda-vespre

de 17h a 19h: Espai Familiar – Sonarium / de 17.30h a 20.30h: Escenari Obert. Proposta pionera en què participen L’Estudi de Música, El Tecler, Yamaha Músic School, Escola Municipal de Música de Tarragona, Escola de música de l’Orfeó Canongí i l’Escola i Conservatori de música de la Diputació a Tarragona / A les 20.30h: PD ONEA. Música sota el seu mantra #onlytemazos.

22 de juny, matí i tarda-vespre

de 10.30h a 12.30h: Espai Nadó / A les 17.30h: Tallers autogestionats / A les 18.30h: Titelles amb Eudald Ferré / A les 20.00h: Concertàs de Marcel i Júlia / A les 21.30h: PD Alexandre Bonanit

Serà una festassa per a la història, amb foodtrucks de menjar japonès, empanades de Los Tucumanos Ruiz, delícies de Raffa Gelati i una wine truck. També hi haurà servei de barra a càrrec de Tecletes.

Aquesta bogeria no seria possible sense la col·laboració de la Diputació de Tarragona i l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *