Nou Espai Tribu!

Tecletes estrena aquest 2022 un nou projecte: l’ESPAI TRIBU! Aquest pretén ser un espai de convivència, coneixement i compartició d’experiències i emocions viscudes per les famílies. Un lloc on es prioritzarà l’intercanvi verbal de sentiments mitjançant l’escolta activa, el refugi i la col·laboració entre famílies en diverses situacions escassament visibilitzades a la societat. 

La societat del segle XXI, amb tendència a la individualitat, a la rapidesa i a l’èxit, silencia i fins i tot invisibilitza algunes experiències vitals i essencials per a les famílies, com per exemple la diversitat familiar o funcional, les dificultats reproductives, l’avortament o el dol perinatal. Per tant, aquestes realitats i experiències vitals no estan sostingudes per la nostra societat. Arran del contacte amb altres associacions reflexionem sobre com podem col·laborar en el creixement i benestar emocional de les famílies i, per tant, de la nostra societat. 

La primera trobada del nou Espai Tribu serà amb A Contracor, una associació de dol per Interrupció de l’Embaràs. Neix de la necessitat de fer xarxa entre famílies en un dels moments més vulnerables de les seves vides: decidir per la vida del seu bebè. Perquè haver pres la decisió no fa que dolgui menys. Lluiten per la desestigmatització i la legitimació del dol, per la visibilitat de les seves experiències i per donar als seus fills i filles el lloc que es mereixen. 

La trobada tindrà lloc el proper dimarts 22 de febrer a les 19h a la Sala Bettatur (Via de l’Imperi Romà, 11 de Tarragona). Aquestes accions estan dirigides a adults i adultes, que assistiran i participaran de forma gratuïta.

La segona trobada serà M/Paternitats diverses! El dia 29 de novembre a les 18h ens trobarem a la sala Bettatur, per parlar de situacions en comú i riurem i sobre tot, farem tribu! A Espai tribu, hi té cabuda tothom! Famíliles diverses però, especialment, famílies de diferents ètnies, homoparentals, transsexuals, mares i pares solters… Si formes part d’una familia diversa, si ets de les famílies que fa girar el cap a la gent al carrer, aquesta sessió de l’Espai Tribu t’interessa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *