Nou Espai Tribu!

Tecletes estrena aquest 2022 un nou projecte: l’ESPAI TRIBU! Aquest pretén ser un espai de convivència, coneixement i compartició d’experiències i emocions viscudes per les famílies. Un lloc on es prioritzarà l’intercanvi verbal de sentiments mitjançant l’escolta activa, el refugi i la col·laboració entre famílies en diverses situacions escassament visibilitzades a la societat. 

La societat del segle XXI, amb tendència a la individualitat, a la rapidesa i a l’èxit, silencia i fins i tot invisibilitza algunes experiències vitals i essencials per a les famílies, com per exemple la diversitat familiar o funcional, les dificultats reproductives, l’avortament o el dol perinatal. Per tant, aquestes realitats i experiències vitals no estan sostingudes per la nostra societat. Arran del contacte amb altres associacions reflexionem sobre com podem col·laborar en el creixement i benestar emocional de les famílies i, per tant, de la nostra societat. 

La primera trobada del nou Espai Tribu serà amb A Contracor, una associació de dol per Interrupció de l’Embaràs. Neix de la necessitat de fer xarxa entre famílies en un dels moments més vulnerables de les seves vides: decidir per la vida del seu bebè. Perquè haver pres la decisió no fa que dolgui menys. Lluiten per la desestigmatització i la legitimació del dol, per la visibilitat de les seves experiències i per donar als seus fills i filles el lloc que es mereixen. 

La trobada tindrà lloc el proper dimarts 22 de febrer a les 19h a la Sala Bettatur (Via de l’Imperi Romà, 11 de Tarragona). Aquestes accions estan dirigides a adults i adultes, que assistiran i participaran de forma gratuïta.

La segona trobada serà M/Paternitats diverses! El dia 29 de novembre a les 18h ens trobarem a la sala Bettatur, per parlar de situacions en comú i riurem i sobre tot, farem tribu! A Espai tribu, hi té cabuda tothom! Famíliles diverses però, especialment, famílies de diferents ètnies, homoparentals, transsexuals, mares i pares solters… Si formes part d’una familia diversa, si ets de les famílies que fa girar el cap a la gent al carrer, aquesta sessió de l’Espai Tribu t’interessa!

Aquest projecte rep el suport de la Diputació de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *