Mercat d’intercanvi QUERULI – Especial Disfresses

Atenció Tecletes! Torna el mercat d’intercanvi de Tecletes QUE RULI! S’apropa el Carnaval i segur que teniu moltes disfresses guardades en caixes, baüls i golfes. Us proposem que les intercanvieu per trobar les que millor s’adaptin a les vostres necessitats carnavalesques d’enguany!

Us esperem el dissabte 3 de febrer entre les 11 i les 13h a la plaça dels Carros de Tarragona. Aprofiteu que hi ha mercat i també podreu comprar producte de proximitat.

A més de disfresses d’adult i infantils, també podeu aprofitar i portar altres coses que ja no us fan servei. Us donem idees: bicicletes, patinets, cascs, roba d’esquiar i d’abric que ja us va petita… i també coses de criança: coixins de lactància, biberons, foulards, puzzles, sonalls…

Feu-nos-les arribar el mateix dissabte o durant tota la setmana a la Cooperativa La Teulada c/ Pin i Soler,22 ( de 9 a 19h). Les disfresses recollides un cop acabat el Mercadet d’intercanvi s’ofereixen a famílies usuàries de Serveis Socials.

Algunes normes bàsiques:⁠⁠
> Si portes roba o barrets, orelleres… que estigui net i en bon estat.⁠⁠
> No s’intercanvia res per diners, sinó article per article. ⁠⁠
> Tot allò que no trobi una nova llar, no s’ho queda tecletes. Nosaltres no ens podem fer càrrec d’andròmines diverses.⁠⁠ Ho farem arribar a Serveis Socials.

Bases reguladores del mercat d’intercanvi Que ruli Tecletes

L’objectiu d’aquest mercat és fomentar la reutilització d’objectes en bon estat, la minimització dels residus i el consum responsable.
El mercat d’intercanvi és un espai on es poden intercanviar objectes que ja no ens són necessaris però que, abans de llençar-los, els oferim per si poden ser d’utilitat a algú altre.

Es tracta d’intercanviar béns sense requerir diners per fer efectiu l’intercanvi.

Condicions:

  1. Els objectes o productes a intercanviar han d’estar en bon estat.
  2. Els articles a intercanviar han d’estar nets.
  3. El mercat és un espai d’intercanvi obert a tothom, pot participar qualsevol persona, sense límit d’edat, però els menors han d’anar acompanyats d’un adult.
  4. L’horari del mercat és dissabte dia 3 de febrer d’11 a 13h a la plaça dels Carros de Tarragona.
  5. Queda prohibit, intercanviar animals, aliments no etiquetats degudament, productes perillosos, il·legals o nocius per la salut o pel medi ambient.
  6. Els objectes han de ser d’origen conegut i no estaran permesos els objectes robats.
  7. Tecletes no intervé ens els intercanvis.
  8. No està permès l’intercanvi econòmic (euros). L’única parada on estarà permès l’intercanvi econòmic (euros) és la parada solidària.
  9. Tecletes no es fa responsable de l’estat dels objectes subjectes a intercanvi.
  10. Tot allò que no s’hagi pogut intercanviar durant el mercat posteriorment s’ha de retirar, no es pot abandonar a la via pública.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *