Horitzons i titelles romans

Després de la greu crisi sanitària que hem viscut al nostre país i que ha estat especialment virulenta a les residències, estem felices d’anunciar-vos que el proper dilluns 14 de novembre reprenem de nou el projecte HORITZONS a la residència de La Mercè amb els titelles romans Marc Antoni i Cleopatra, de Joan Rioné.

El dilluns 14 de novembre el nostre estimat Joan Rioné ens acostarà la cultura més literària i propera, i en aquesta ocasió, un titellaire ens transportarà a les províncies orientals de l’Imperi romà per a explicar-nos l’apassionada història d’amor entre Marc Antoni i Cleopatra. També descriurà la batalla naval que va fer caure a la parella d’amants i que va permetre a Cèsar August consolidar-se com emperador. Una història universal que s’ha mantingut viva amb el pas dels segles. Tot això passarà a la residència de La Mercè de Tarragona (Camí de la Cuixa, 1B, Tarragona).

El projecte Horitzons no només propicia la creació de forts vincles emocionals entre avis i infants, sinó també un indubtable intercanvi d’experiències i coneixement mutu. Us recordem que les trobades són un cop al mes amb els avis de la Residència de la Mercè. Què us semblaria compartir-hi una hora jugant tots plegats, coneixent-nos a la vegada que ens divertim conjuntament?

La següent trobada està prevista pel dia 12 de desembre i serà la prèvia a les festes de Nadal!

projecte horitzons

Aquesta és una iniciativa gratuïta, que rep el suport de la Diputació de Tarragona, i que està oberta a qualsevol família que vulgui participar-hi. Per fer-ho tan sols cal enviar un correu electrònic a info@tecletes.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *