Xerrada-taller de kinesiologia educativa

A Tecletes us volem donar a conèixer una tècnica que segur que us interessarà. Es tracta de la kinesiologia educativa, o gimnàstica del cervell, una tècnica motriu que facilita la connexió de les diferents àrees del cervell de forma integrada. S’activen al mateix temps (dreta-esquerra, dalt-baix, davant-darrera) posant en funcionament nous circuits i noves interconnexions, afavorint les conductes més adaptatives en situacions d’aprenentatge i en la vida en general.

descargaEn aquest taller aprendrem què és la kinesiologia educativa però també practicarem alguns exercicis. Es tracta d’unir el moviment i l’aprenentatge per gaudir dels seus avantatges com poden ser millorar i incrementar les habilitats en la lectoescriptura, millorar les tècniques de respiració i relaxació, adquirir més consciencia del propi cos, etc.

La xerrada-taller serà a càrrec de la Cristina Cosials, pedagoga i especialista en kinesiologia que fa classes tant per a mestres en diverses escoles de Tarragona i voltants, com per a nens.

El taller serà el dia 16 de febrer a les 17.30 hores al local de Tecletes. Es tracta d’un taller familiar (a partir de 3 anys) i és gratuït per a socis. Per als no-socis tindrà un cost de 3 euros per família. Veniu amb roba còmoda. Si teniu dubtes que vulgueu resoldre durant la xerrada podeu adreçar les vostres preguntes al nostre correu info@tecletes.org.